Mervekokluce Merhaba 6 haftalık gebeyim. Doktorum yalnızca folik asit verdi. Siz elenatal ve imom gibi destekleri kaçınca haftanızda kullanmaya başladınız?
Gmry Mervekokluce elenatal 1i gebe kalmak istediğim ay başladım ve kutu bittiğinde hamileydim 3 ay elenatal 1 kullandım 4.ay itibariyle elenatal 2ye geçtim hala 2yi kullanıyorum doğumuma 23gün var🙏
ynzl Mervekokluce bana hamile kalmadan önce gittiğimde imom vermişti o ayı boş geçtim sonra Elenatal kullanmaya başladım bana daha kapsamlı geldiği için. Doktoruma da söyledim sorun yok çok güzel dedi. Hamile kaldıktan sonra da Elenatal devam ettim hala kullanıyorum memnunum
NoName_ Mervekokluce ben elenatal1 kullandım hep doktorum kullanabilirsin dedi,15.haftamda imom verdi onu kullandım
kedili1anne İmom u başından beri kullanıyorum çünkü balık vs yiyemiyorum Doktorum maddi gücün varsa kullanabilirsin demişti İyi oluyor
Sultansultis o ikisine ben de baktım fakat bu multivitaminlerin içinde hep A vitamini oluyor oysa gebelikte A vitamini kullanılmamalı diyorlar ben o yüzden multivitamin yerine tek tek ayrı ayrı takviyeler aldım