Hacer_17 Merhabalar başka şehirde yaşıyorum tatil için ispartaya geliyorum ailemin yanına ikili tarama testini de orda yaptıracağım daha önce şehir hastanesindeki huseyin ozyurt beye muayne olan varmı
Aselyusra Hacer_17 ben gitmiştim bence gayet ilgili. Şehir hastanesi sonuçta özel gibi değil ama adam gayet anlatıyor gösteriyor bebeği ilgileniyor. İkili test için özele gitmeye veya tıpta bir Sürü sıra beklemeye gerek yok bence
Abc32 Hacer_17 ben bugün gittim ve şok oldum. Hpv+ liğim olduğu için kolposkopiyle ilgili bir soru sordum. Normalde özele gidiyordum ama bu durum için devlette devam etmek istiyordum. Bana sen özelden devam et ben çok soru soran hastaları sevmem, seni takip edemem dedi. Kafama takılanları doktora da soramayacaksam kime sorayım. Özelde Havvana Albeni ve tıpta Okan hocaya kurban olayım bu doktoru gördükten sonra
HaticeArCi Abc32 yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin bey şeker hastası. Bazen hastalarına sinirleniyor diye duymustum.
Bimiyendis Abc32 ben ilk gebeliğiöden önce 2 yıl çocuğum olmadı. Hüseyin beye gittim klomen verdi, çatlatma iğnesi ne gerek yok dedi, gerçekten de o ay hamile kaldım. O zaman bana çok iyi fabranmıştı sorularıma yanıt vermişti ama genel tavrını bilmiyorum
Abc32 HaticeArCi evet bunu duymuştum o yüzden şekeri daha düşmemiş olur diye bilerek sabahtan randevu almıştım 😁
Aselyusra HaticeArCi ben hiç sinirli anına denk gelmedim ama şeker bahane değil bence Okan hoca da şeker hastası hem baya ileri sanırım bir kere muayene anında şekeri düştü asistanlar panikledi koşturdu falan hocam hocam diye. Ama Okan hocanın daha hiç ters bir kelimeisni imasını duymadım ben. Çok yoğun bir adam o ayrı mesele mecbur hızlı muayene ediyor ama her soruna cevap veriyor
HaticeArCi Abc32 🤭😂 sabah saatlerinde randevu almıyorum diyordu arkadaş. Daha oglene yada yemekten sonra gibi alıyorum demişti