Kızlar selamlar
Ben tüp bebek ile hamile kaldım 13.haftamda ciddi kanama yaşadım hastanede gerekli müdahale edildi çok şükür bebeğimin iyi haberini aldık . Şuan 17. Haftadayım ama maalesef ara ara kanamalarım olmaya devam ediyor sürekli iğne ilaç serum tedavisi alıyorum bide üstünde Crp yüksek çıktı ilk ölçümde 75 çıkmıştı sonra 45 40 19 oldu pazartesi günü tekrar 53 oldu ek olarak pazartesi kontrolümde idrara fazla sıkışık olmadığım için doktorum alttan muayene yapmak istedi ve maalesef bir kötü haberde orda aldım rahimde genişleme var serklaj yapmamız gerekiyor denildi ama Crp düşmeden bunu yapamayız dedi Salı çarşamba perşembe 3 gün serum yedim aynı zamanda antibiyotik kullanıyorum bugün normalde doktor kontrolüm vardı gene Crp için sabah kan verdim tek sorun Salı günü grip oldum ve ateşlendim ondan Crp düşmeyeceğinden emindi ki nitekim öyle oldu Crp 59 çıktı doktor bugün gelmene gerek yok dedi 2 gün daha serum antibiyotik devam et cumartesi Crpne tekrar baktır öyle gel dedi grip içinde parol pastil ve burun için sprey yazdı . Çok korkuyorum güzel mesajlarınıza ihtiyacım var daha önce böyle bir durum yaşayan ve olumlu geçen kişilerden dönüş bekliyorum 🙏
Ayrıca doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi kanama 1 aydır olunca test yaptık maalesef pıhtılaşma çıktı ama benim tüp bebek doktorum başka sehırdeydı şuan başka doktora gidiyorum şuan gittiğim doktorda kan pıhtılaşması için iğnenin ilk zamandan başlanmadı gerekiyordu şuan kanama alanı var ama bebek iyi ben riske alıp kan sulandırıcı başlayamam ters tepki yaratabilir şuan rutin devam edeceğiz dedi dedi oda öyle kaldı :( Fetal dna testi yapmıştık çok şükür o temiz çıktı . Öyle işte kızlar güzel mesajlarınızı bekliyorum 🌸