3_bebelianne Serrakus 20haftada 🤣😂😂sen psikolojik zan yapmışsın 10haftada asla hissedilmez erken yada geç hareket az yada çok hareket sağlıklı yada sağlıksız anlamına gelmez
Serrakus Ya biraz saçma gelecek belki size yada ben mi yanlış hissediyorum ama 2. Gebeliğim 10.haftadayım dün resmen bişi kaydı böyle dedim heralde ben yanlış hissettim ama bugün yine oldu şoktayım
erikarpuz Serrakus benim ilk gebeliğim oğlumu 13. haftadan beri minik minik hissediyorum kimse inanmadı ama 😂 16. haftada net hissetmeye başladım
Serrakus erikarpuz dimi birine demeye korkuyorum saçmaladıgımı fln düşünürler diye 😅ama öyle gissetigime eminim yani
ynzl Serrakus 17.haftada hareket olduğuna emin olmamakla birlikte gariplikler hissetmeye başlamıştım 🧿🥰 ama 22.haftaya kadar hissedilmesi bekleniyor sanırım yani daha geç de hissedilebilir
luna27 Serrakus 14-15. haftalarda hissetmeye başladım. Ondan sonra durmadı zaten kıpırdak oğlum, maşallahı var 🤭🙈
Fenci_9 Ben ilk 18 de hissettm ama ondan sonra çok çok az şu an 22 olduk hala öyle tekme kuvvetli hareket yok çok takıyorum kafama erkek benm de😔doktor bir şey demedi hiç