nisoom01 Iremyl sancın yok kuzum ben de 38 haftalığım dün 60 lara kadar çıktı sancım ama eve yolladı doktor senin suan çıkmamış sancı
Iremyl nisoom01 o kadar da egzersiz çömelme falan yapıyorum bence işe yaramıyor canları ne zaman isterse o zaman gelecekler
Iremyl keyfimin-kahyasi-misin ya hamilelik beni çok yordu bi an önce doğsun istiyorum napcam bilmiyorum kanalda da değil başı aşağıda ama
keyfimin-kahyasi-misin Iremyl ikinci oğlum kanala inmeden doğdu son an geldi aşağıya 😂yani illa bı anda kanalda olmasına gerek yok ilkide üç ay kanalda kaldı zor doğdu gelesi yoktu ikisininde umarım bir an evvel gelir son günler çok zordurbilirim
Turuncukadin keyfimin-kahyasi-misin ay içim ferahladi resmen böyle bir yorum görünce. Benim de bebiş kanalda değil baş aşağı duruyor sancı bugün 70i geçti ama düzensiz olduğu için bir anlamı yok dedi doktor. Açılma vs bakmadı zaten eve gönderdi regl ağrısı gibi ağrılarım var hafif😓 39+3 olduk bakalım
feynnur Turuncukadin kasılma nstde sancı olarak mı gözüküyor. Mesela ben 38 haftadayım bebeğin toplanması olayını yaşıyorum ama başka ağrı yok. Ağırlık hissi var. Sancım sıfır. O toplanma hissi sancı mı oluyor yoksa o sancıya yansımayan başka birşey mi
Turuncukadin feynnur her kasılma sancı olarak çıkmıyor. Pazartesi günü gittim mesela karnım çok kasıldı ama sancı da vardı alttan hissediyordum o zaman sancı olarak çıktı