crazyymom Oslemasel yemek çok kahvaltilik çok bulamiyorum sutsuz yoğurtsuz tarifler çok nadir kahvaltılik olarak sadece zeytin sebze ile doymadigim için sütüm azalmaya başladı bu yüzden burdan fikir alırım çeşit cok olunca yaparım
deniz_95 crazyymom ben yumurta bile yiyemiyordum bu alerji işleri çok sıkıntılı ama kısa zamanda sonuç alırsınız umarım 🙏
crazyymom deniz_95 teşekkür ederim🌸 evet gerçekten zor bir süreç 3 günde anladım. Henüz süt olduguda kesin degil deneye deneye bulacağız ama alternatif azalınca dahada zorlaşıyor gerçekten.
deniz_95 crazyymom kanlı kaka kesildiyse muhtemelen süttür canım umarım başka şeylere de çıkmaz. Geçmiş olsun 🌺
[silindi] crazyymom yumurtayı haşlama tereyagsiz yapmaktan başka şansın yok kuzum fırın Sebzeler ekleyebilirsiniz bence bende süt ürünleri ve yumurtada yasaktı ölecektim reçel tahin pekmez yemekten
crazyymom [silindi] ben daha yolun başındayım ama bilemedim sağlıklı şeyler yiyip sutumun kalitesi acisindan öneri almak istedim ama sagolsunlar çok seçenek oldu benim için 🌸
2bebelianne crazyymom patatesli veya kıymalı börek Kıymalı yumurta çayla çok severim 😋 Fırında közlenmiş sebzeler olabilir sebzeli çorbalar var aklıma gelen bunlar
Melikeakkc crazyymom canım Melen tarzı bişeyler yapabilirsin. Patlıcan kabak kızartması gibi fırında , yeşillik zeytin flan koy. Peynir de süt ürünü o da olmaz. Tahin pekmez de iyi gider kahvaltı.