Nurrrrtek mellyy ben şehir hastanesine gidiyorum ümit beye çok memnun bnm epilepsim var ikinci gebeliğim ilaç kullanıyorum artı bebeğin de kalbinde pırıltı var demişti doktorum Amniyosentez yaptırdım şükür şimdilik bi sorun yok
Atnc mellyy mellyy merhaba Konya medicana hastanesi perinatoloji uzmanı Sibel özlere gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederim
zeynep3321 Merveue bedia hoca perinatolog değil radyolog. Ama bende detaylı ultrasonumu ona yaptırdım
Merveue zeynep3321 evet biliyorum çok övüldüğü için bende gitmeye karar verdim siz memnun kaldınız mı peki
Atnc mellyy evet 2023 de 22 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün yaşayıp vefat etti bu gebeliğim de suan 18+1 haftalık 12.haftada Serklaj dikiş atıldı riskli olduğu için perinatolojiye gidiyorum
Hdyhdy mellyy Selçuk tıp Aybike Pekin’e gittim geçen yıl, özel muayene, kendisi prof zaten 2200 tl ödedim 40 dakika kadar sürdü, eşimi de yanıma aldı, tüm detaylarına kadar inceledi ne dediyse çıktı çok çok memnun kaldım
Paramedikelif Atnc merhaba bende 16 haftalıkken riskli gebelikten dolayı Sibel hocaya başladım. Detaylı için çağırdı ayrıca fiyat alıyormu yoksa normal muayene ücreti mi ödüyoruz acaba bilginiz varmı