Pofidik123_ Kan verecektim sağlıkocağında bugün veremedim kan verme saati geçti doktor olmadığı için devletlerde artık kan almıyomuş sanırım kadın doğuma yönlendiriyolarmış varmı bilgisi olan izmit için yeni kan veren
Su123 Pofidik123_ hastaneleri ilk defa duydum ben hamileliğimi şehir hastanesinde acilden baş ağrısı için girdim varmı gebelik dedi bilmiyorum dedim betama baktı
Pofidik123_ Su123 bende orda alıyolar diye biliyorum ama geçenlerde benim yengem gitti kan vermeye hamile oda almadılar orda
Su123 Pofidik123_ yani kadın doğum acilden giriş yaptıysa doktr e nabızdan yakın zamanda gördüyse kan versiğini gerek duymamıştır bırda iş tamamen iyi doktora denk gelmek bazıları gerçekten başından salıyor
Su123 Pofidik123_ hemşireye sorsaydıydınız yerine başka bir doktor bakıyormu diye bakmıyorsa şikayet edin bence çok saçma
Pofidik123_ Su123 öf bi umutla gittim sağlıkocağına şimdi yarına kaldı ben hala adet olmadım 2 gün geçti birsürü test yaptım hepsinde pozitif çıktı
Pofidik123_ Su123 bakalım yarın sabah tekrar sağlıkocağına gidicem yarın verirsem bidaha pazartesi veririm artış durumuna göre doktoruma randevu alıp gidicem