Yonca_ Tek yumurta ikizlerine hamileyim oğluslarim olacak 17. Haftadayim .hala aklımda isim yok benim gibi isim konusunda kararsız kalan annelerine fikir verelim 🥹♥️
gurbette_bir_anne Yonca_ Bir oğlum var ismi Harun kızıma hamileyim 22+3 ismi Hüma olacak Allah’ın izniyle 🥰❤️
MadameTussauds Yonca_ Oglumun adi Yigit Egemen Bebegimin daha cinsiyeti belli degil ama oglan olursa Mert Eymen kiz olursa Nisa Alya koymayi düsünüyoruz
dunyamyavrularim12 Yonca_ kızım olucak Rozerin düşünüyoruz . Oğlum olsaydı sarp veya göktuğ düşünürdük heralde
a-koroglu Yonca_ Amin bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah💖 29. haftadayız siz kaçıncı haftadasınız 🌸
Juniorr Yonca_ kız olursa güneş koymak istiyordum doktor geçen hafta erkek dedi uras koymak istiyorum eşimde beğendi bakalım ayrıntılıda cinsiyet değişmezse isim bunları düşündüm
09Tugba_0909 Yonca_ 25+4 haftalığım eşime bıraktım henüz bulamadı kızıma ben koymuştum Asel Mira bu sefer erkek bebiş bekliyoruz bakalım ne koyucaz
Eliffbaby Yonca_ aslında ben tek ve etkili bir isim istiyordum eşim ayla diyince ben de bir şey koymak istedim biri benim eliz benim baş harfim ayla da eşimin baş harfi oldu güzel denk geldi 💗