Buket48 Kizlar iyi aksamlar bebek bakim cantasini almak istiyorum ben bebegimin ufak tefek baslamak istiyorum esyalarini almaya. Hepsi birden hem maddi olarak hemde vakit olarak agir gelmesin diye. Simdi benim size sorum. Aranizda bebek esylarini arac gereclerini internet uzerinden alan var mi ? Bugun magazalara baktim ama internette daha uygun geldi fiyatlari bana. Ama daha once alisveris yapmadigim icin guvenirligini bilmiyorum. Sizlere danismak istedim. Simdiden tesekkur ederim 😊
Ela11 Buket48 ben beşik 3 kapı tek çekmece dolap bornoz 2 tane nevresim takımı yatak ve bakım setini internetten aldım hepsi çok güzel geldi hepsi burada.comdan bugün en son dolap geldi ayrıca bebek arabasını da internetten aldık kardeşim Kahramanmaraşta asker o siparişi ordan verdi ödemesini yapıp ürün Sakaryaya geldi çokta güzel
meeese Buket48 bilindik sitelerden alışveriş yaparsanız bir sorun yaşamazsınız. Ben sürekli internetten alışveriş yapıyorum. Hepsiburada,gittigidiyor,N11,amazon,ebebek,joker,miniço gibi.
Gulsen1989 Ben 10 yıldan fazladır internetten alışveriş yapıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Bebek için Hepsiburada, kozmela, Trendyol sitelerini kullandım şuana kadar
Yesim_dmrcn Aldıklarımın %80ini internetten aldım. Normaldede kendime de eşime de devamlı alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Trendyol favorim, instagram sayfalarında keza öyle. Lcw’den bebek ürünleri çok alıyorum kapıda ödemesi de var hemde ürünler çok güzel büyükler gibi değil
Arminannesi Buket48 dışardan bi çöp dahi almadım ben hiç kendime de bebeğe de herşeyini internetten alıyorum 💁🏻