Emanetimi_bekliyorum Kızlar ilk gebeligimde aşırı kilo aldım daha çoğunu veremeden 2. Ye hamile kaldım kilo almak istemiyorum yoruldum artık vücudum almaya çok elverişli kilo almamak için ne yapıyorsunuz
buse2507 Emanetimi_bekliyorum Saat 6 dan sonra yemeği kesiyorum canım bol su içiyorum bide ekmek yememeye özen gösteriyorum
Aydnkynk Emanetimi_bekliyorum yanlış anlama iştah artışın başka bi sebebe bağlı olabilir mi benim bi süre öyle olmuştu diye soruyorum
staRmama Emanetimi_bekliyorum yemekten kısmıyorum ama ekmeksiz yiyorum + ciddi boşluklar bırakıyorum yani bi nevi aralıklı oruc gibi denilebilir
Suheyle1 Emanetimi_bekliyorum iki süreçte aynı ilerleyecek diye kesin bişey yok nolur kasmayın kendinizi mutlu geçirmeye bakın süreci 🥰 ben sabah gözümü mutfakta acıyorum hani böyle kendimi durdurmam imkansız 😂 alacaksak alırız sonrasında veririz(inşallah)🥹
Aydnkynk Emanetimi_bekliyorum benim troid hormonlarımdan biri sadece hamilelik döneminde çalışması çok aza indiği için çok ciddi bi iştah artışı oluyo normalde 46 kiloyla hamile kaldım
Emanetimi_bekliyorum Suheyle1 malesef sonrasında da zor veriliyor bu kilo işi beni çok yoruyor napacam bilmiyorum artık
staRmama Emanetimi_bekliyorum kuzum su iç ya da ne bileyim kalorisi düşük şeyler ye mesela salatalık. Zamanla bırakırsın bu şekilde
Suheyle1 Emanetimi_bekliyorum verilir verilir hiç merak etme ben ilk dogumumdan sonra 72 kilodan 54 kiloya kadar verdim hiç bişey imkansız degil
Esseraa22 @Emanetimi_bekliyorum bulantı ve kusmadan zaten bişey yiyemedim bende ikincide çok kilo aldım verdim çok şükür şimdi kilo almadım daha erken yiyorum akşam yemeğini bol su tuketiyorum hep demiştim birdhaa hamile kalırsam diyetisyenle ilerleyecegim diye gerek kalmadı hamileliğin ilk aylarında kilo verdim daha hala almadım eğer iştahınız fazlaysa diyetisyenle ilerleyin daha sağlıklı olur ben iki öğün yiyorum sağlıklı besleniyorum karbonhidrat tuketmiyorum pcosdan dolayı da önceden de öyle tuketmiyorum
Semy1991 Emanetimi_bekliyorum bende kardeşinden emziren anne diyeti aldım uyguladım.4 ay boyunca 6 kilo verdim şimdi şükür çok almadım.dogyma kadad ne olursa
Elzem123 Emanetimi_bekliyorum ben ilkinde 20 kilo almıştım canım her şeyi yedim özellikle hamurişi canım çok istiyordu bebek kilo alsın diye kaşar muz hep tükettim. 2. Gebeliğimde aksine normal beslendim canım öyle hamur çekmedi sadece kefir içmeye ceviz yemeye özen gösterdim bir de meyve çok tükettim normalde pek sevmem canım hep meyve istedi. Sonuç 13 kilo aldım şimdi yine hamileyim daha başındayım inşAllah bunda da fazla almam.