yesimvera oglussannesiiii sanırım en iyisi gidip kan vermek. Farklı marka alıp gün içerisinde yapsam olur mu acaba. Genelde sabah ilk idrarla yapılır ya o yüzden sordum
Mor-kelebek yesimvera varsa her türlü çıkar ama bence en net en güvenilir kan vermek canım yoksa ona göre ümidi kesersin şimdi test yapsan çıkmasa acaba sabah yapsam çıkar mıydı diyeceksin imkanın varsa özelde direk vezneden beta HCG vericem de muayene olmana gerek yok 1 saate çıkar sonuç
Nurgul1010 yesimvera aksam uzerıde farklı marka yap bak bnm ıkı test arasında 5 saat var o bıle farketmıs bırı dıgerınden daha koyu ılk ıdrar falan bekleme yanı
yesimvera Nurgul1010 canm yeni şimdi gittim 2 farklı marka aldım ama daha birşey yiyip içmedim yapsam olur her halde
yesimvera tambirmom sabah yaptım silik çıkmıştı artimed ile şimdi yine gidip 2 farklı marka aldım ikisi de silik çıktı vardır değil mi heyecan yaptım hala kan vermeden sevinemiyorum
Supermom488 Öncelikle art Med testini bende kullanıp yalancı pozitif gördüm insan o an üzülüyor yaptığın diğer testlere bakınca var gibi duruyor inşallah vardır kan testi kesin sonuç hiç beklemeden kan vermelisin bence 🙂
yesimvera Lavinn9 Supermom488 İnşallah vardır ya hala bile tam sevinemiyorum o yüzden bugün gidip kan verecem değerleri görmeden sevinmek istemiyorum inşallah dediğiniz gibidir. 2 yıldır bekliyorum hiç gebelik yaşamadım
yesimvera tambirmom inşallah canm kan verip tam emin olmak istiyorum. Yine de çok sağ ol Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
yesimvera Acccee böyle dedikçe içime mutluluk ve sevinç doluyor. İnşallah en yakın zaman da sizlere de nasip eder
Mor-kelebek yesimvera canım kan vermek için daha neyi bekliyorsun ben buradayım anne inan artık diye bağırıyor bebişin 🥰
yesimvera Mor-kelebek çok tatlısınız birazdan gidip kan verecem canm dua edin kanda da vardır inşallah 🤲🏻