Mervergun 15 haftalık erkek denildi ama sanki erkek değilmiş gibi hissediyorum daha önce bu haftalarda tahmin edilip sonrası değişen oldu mu
Edizhr Mervergun 13 haftalık erkek dendi kesin 22 hafta ayrıntılı ultrason kesin kız 🩷🌸3. Kızım geliyor
Merve_kucuk Mervergun 16 haftalıkken erkek dediler. Detaylı ultrason da yani 22 haftalıkken kızım olacağını öğrendim. Şimdi 5 yaşında ☺️
Rukiyeinci94 Mervergun Bana 13.haftada çıkıntı var dedi ama emin olmadığı için belirsizlik yaşıyorum ilk gebeliğimde hiç böyle bir durum olmamıştı.
Glsahe Mervergun 14 haftalıkken öğrendim oğlum olacağını 16 haftalıkken başka bir doktorda erkek dedi pazartesi günü detaylı ultrasona girdim erkek dedi 20+4 üz şuan
Mervergun Pinfur10 bir oğlum var erkek olursa hiç üzülmem ama kız hissediyorum yani içimden hiç erkek geçmiyor umudun detaylı ultrason 😅
sendekimsinnn Mervergun ya benimde bi oğlum var ne yalan söyleyim kızım olsun çok isterim ama doktor erkeğe benziyor dedi ama ben de n baştan beri hep kız hissediyprdum
Rukiyeinci94 Merve_kucuk Acaba doktorunuzun tecrübesi ve cihazla alakalı mı? Size çıkıntıyı falan göstermiş miydi ?
crnefnan Merve_kucuk bende 15 haftalığım kesin erkek dedi doktor , kız hayal ediyordum hep. Sağlıklı olsun çok şükür , ama böyle yazmanıza umutlandım kız olabilir mi yani🥹😂
Merve_kucuk Rukiyeinci94 Erkek bak diye göstermişti. Ben anlamadığım için öyle bakmıştım boş boş. Zaten gösterdiği yerde kordonmuş ki kızım oldu 😅☺️
Rukiyeinci94 Merve_kucuk Bana çıkıntıyı gösterdi sadece bide burada okuyunca insan bi tereddüt ediyor.Bir oğlum var tabi değişmesi umudunu taşımıyorum diyemem.Tam ikna oluyorum karşıma çıkıyor☺️
Mervergun sendekimsinnn bende öyle yani ilk çocuğumda hemen ikna olmuştum erkek olduğuna ama buna olamıyorum içimden gelmiyor hiç
Nurgul1010 12+3de yanılma olabılır ama erkek dedı hatta pıpıyı bıle gosterıp fotografını verdı elımıze ınsallah degısmez bır kızım var bırde oglum olsun cok ısterım ama Rabbım ne derse kabulum ❤️