kizimherseyim
Merhaba kizlar☺️ Bende dogum hikayemi yazarmiyim acaba diye hep dusunurdum cunki benimde korkularim vardi nasil olucak dogumum nasil baslicak diye cok heyacanliydim. Oncelikle hepinize onerim paniklemeyin,sakin olun. Hamileliyimi bildigim gunden beri hic panik yapmadim.Ilk teste cift kirmizi gorduyum gunden beri bir kizim olucagi sanki icime dogmustu☺️Hatta 20haftamda camasirimda kan oldu bol sivi ictim dua ettim cok inandimki kizim beni asla birakmaz. onunla hep sohbet ettim zor zamanlarimda agladimda esimle kavgalarimzda bile yanimda oldugunu yalnz olmadigimi hiss ettirdi bana tekmeleri bile beni guldurmeye yetti☺️ sonra 28haftamda hersey yolundayken doktor su azligin var dediler amelyata alicaklardi kilosu 1300-1400 olan kucucuk bir kiz o kadar dua ettimki 1hafta zaman verdiler ne yapip edip 1haftada suyumu artirmam gerekiyordu artmazsa kucuk kizimi alicaklardi .havuc yedim bol bol meyve ceviz yedim su ictim hergun dinlendim esim bana o kadar yardimci olduki hic is yaptirmadi gerkcekten eslerin destegide cok onemli kizlar ve suyum gercekten duzeldi dunyalar bizim oldu sonra 39.2 olduk. gece ruyamda kapi sesi duyuyorum ve esime kapi caliyor baksana baksana diyorum oda sen bak diyor. ve gozumu actim dinliyorum kapi sesi yok. ama karimda buyuk tualetimi yapma agrisi var. kaltim camasirimda kirimizi leke nisan dedikleri bumu dedim acaba ve suydu camasirim yinede kendimi korkutmadim ayaga kalktigimda sizinti gibi su dokuldugunu gordukten sonra dogum basladgina emin oldum. fakat hava cok karanlikti esimde benim aksime cok panik. nasil soylicem dedim uzandim dusunuyorum ezanda okundu gittim esimin yani basina esimde aniden gozlerini acib biseymi oldu diye zaten panik oldu))) ve galiba bebegimiz geliyor dedim ve gittik inanirmisiniz pantalonumu bile ters giymisim fark etmeden acilden evin yakinliginda devlet hastanesine gittik 2cm acilma vardi ve doktor normal doguma karar verdi ama ben cok korkuyordum ve burda kimsemiz yok devlet hastanesinde yaninda erkek olmasina izin yok odaya alicaklardi aksamami sabahami dogum olur bilmiyoruz dedi doktor sancilarida odada yalnizca cekicektim kac saat sureceyini bilmeden bide yapa yalniz o yuzden ciktik ve ozel hastaneye gittik ordada sezaryana karar verildi(kendimde boyle olmasini istedim) ve hazirlandim amelyathaneye indirildim kalbim nasil carpiyor ama ekip cok iyiydi gercekten oda cok onemli ve belden igne yaptilar acimasi zaten sinek isirmasi gibi olucak dediler ve oyle oldu bacaklarima sicaklik geldi tansiyonum dustu mide bulantim oldu onunla ugrasiyorken birde ses duydummm kiziminn sesiiiii ve aglamaya basladimmm o hisler kizlar inanilmazzz☺️☺️☺️Allah hepinize bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasib etsinn miss kokulu kizimla bizim kavusma hikayemiz boyle 39.2 haftamda 3125qr 50sm bir kizim oldu💖💖ve su an 11gun oldu dogdumuz emiyoruz agrilarim 1haftada tamamen bitti amelyat olanlara tavsiyem surekli gezsinler bol su icsinler☺️ Anne olmak tarifsiz duyguymus kizlar hepinizin basina gelsin insALLAH💖💖💖