Tatlisanne42 Puseti bağlayacak kemerimiz yok dediniz şimdi şart değil demiyorum demeye başladınız. Bakın ben sizin söylediğiniz diğer konulara yanlış demiyorum. Bana ülkenin gidişatını ve halini açıklamanıza gerek yok her şeyin en az sizin kadar ben de farkındayım. Başlangıç konuşmanıza göre puseti gereksiz buluyorum çocuğu kucağımda korurum dediniz fizik kurallarına göre bunu yapamazsınız yalnızca bunu anlatmaya çalışıyorum. Açıklamamda anlaşılmayacak bir şey göremiyorum.
Bu uygulama zaten avrupa ülkelerinde senelerdir olan ve herkesin kabul ettiği bir uygulama. Yanlış bir uygulama değil, arabası olan herkesin kabullenmesi gereken bir uygulama fakat bizim ülkemizde her şey o kadar sarpa sarmış ve düzensiz bir vaziyette ki buna gelene kadar yapılması gereken bir sürü şey olduğunu söylüyorsunuz ve haklısınız. Eleştirilecek bir sürü konu var ama bence bebeğin arabada puset ya da oto koltuğuyla seyahati tartışmaya açık olmamalıydı diyerek bu tartışmayı kendi adıma sonlandırıyorum. Sevgiler 🌸