Kardelen_02 Oğlum olacak adını Göktuğ düşünüyoruz. Acaba oğlu bu isimde olup karakteri hakkında bilgi veren olur mu? 😊
ppmerlina Kardelen_02 Biz de erkek olursa Göktuğ düşünüyoruz. Annesinin küçük dünyasının büyük sahibi 🥹😇
Emine_pektas01 Kardelen_02 bende erkek çocuğa. Hamileyim ve göktuğ ismini çok istiyorum eşim yanaşmıyor
Crkbra Kardelen_02 Benim oğlumun adı Asil Göktuğ ☺️ Çok dilli ve hareketli ama öyle yaramazlığı yok. Karakter olarak ağır başlı yerine göre, güleç espri kabiliyeti yüksek 😬
Hasret18ayaz Kardelen_02 Göktuğ ayaz Paşa’mın ismi çok zeki bir çocuk ama bir okadarda yaramaz bu arada çok tatlı dilli ve sıcakkanlı sürekli annecim seni çok seviyorum babacim seni çok seviyorum diye geziyor 3 yaşında
Kardelen_02 Crkbra aslında tam olarak istediğim bu isim ama eşim bir arkadaşına gıcık ondan asile yanaşmıyor🥲
[silindi] Arkadaşımın var göktuğ aşırı hareketli bi çocuk beraber biyere oturmaya bile gidemiyoruz çocuk etrafa saldırıyor sürekli koşuyor biyerlere çarpıyor😅 evde buluşmaya başladık artık bu sebepten
Serap09 Kardelen_02 öğrencim var Göktug çok naif bir çocuk sevecen ve eşyasını koruyan sahip çıkan bir çocuk
adatuna Kardelen_02 ben de çok beğeniyorum bu ismi ama o kadar çok konuluyor ki artık geçen hastanede doğum odalarında bile 3 göktuğ vardı :(
Kardelen_02 Yahu ben hiç bu isme denk gelmemiştim. Sonra bir yerde gördüm değişik hiç duymadım dedim eşim bu olsun dedi taktı🤣