prensesannesi-01 Nurrvldn 19 olduk bizde elhamdülillah ama hareketleri vs hissetmiyorum bu beni üzüyor hayırla onu artik hissetmek istiyorum kızımı 18+4 te hissetmiştm. Her gebelik bir değil dedikleri bu olsa gerek
prensesannesi-01 Nurrvldn bende tansiyon düşüklüğü oluyo. Kaç gündür belim ağrıyor Hayırla sağlıkla alalım kucağımıza da herşey geçici
busra2512 Nurrvldn bizde 19+3 olduk. Bulantılı dönemi atlattık çok şükür. İkinci gebeliğim. Ben yaklaşık 2 3 haftadır hissediyorum varlığını 🌺 Rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize 🤲🏻
Matmazelll12 Nurrvldn bizde 19+1 olduk geçen haftalarda hissediyordum 18 haftadan beri net hissedemiyorum
tugba0090 Aa aynıyız bende 19+1 ama daha net bir hareket hissedemedim ikinci bebis olcak inşallah sertleşme toplama oluyo bazen başkada kıpırtı hareket yok sizin nasıl 🥰
tugba0090 prensesannesi-01 yaa bende kızımı 18 de hissettim ama bunda tık yok sadece uzanınca bazen bir yere toplanıyor dokununca sert oluyo olduğu yerler başkada bisy yok neden böyle acaba normalde 2.3.gebelikte daha erken hissedilir derler alakası yokmuş 🥲
Petrikor1 Merhabalar bende bugün 19 haftalık oldum ve hiçbir hareket yok🥹 nasıl bir his oluyor onu da bilmiyorum bazen acaba bu bebek hareketimiydi diyorum içimden. İlk gebelik…