myangelson sevaldqn1 huysuz uykusuz gazlı zor geçiriyoruz günleri biraz 🥲 kucakta uyuyor anca inince ağlıyor sabahtan akşama kadar kollarım belim kopuyor 🥲 kahvaltı yapamadım hala bir şeylerle gecistirdim anca 🥲
tazemom__ Ben 22 haftada Serklaj oldum sizlerin 30 küsür haftalara gelmesi çok iyi maşallah bi de benim 15 mm di
Rsrs Happymombusra evet az önce geldim 1.99 olmuş 😂 dinlendim o kadar uzar derken kısalmış şaka gibi. Nst de sancı da çıktı 30 civarı. Ben bayramı anca görürüm galiba
babyloving Rsrs ben hiçbir şey hissetmedim bugün ufak önemsiz sancılanın var dedi hissetmedin mi dedi yok dedim sürekli de nst takip ettim en çok 15 e çıktı nasıl sancım var anlamadım 🤣🤣
Rsrs babyloving o kadarken ben de hissetmiyorum ama 20yi geçince hissediliyor ama benim acı ağrı eşiğim çok düşük onun etkisi de olabilir 😂
Ayshababy _Gizem__98 o haftalarda rahım kısalmasını pek önemsemiyorlar galiba herkesin ayni durum oluyor 30larda
babyloving Ayshababy canım senin uzunluğunu ölçmeyi ne zaman bıraktılar ? Benim bugün ölçmedi artık gerek yok diyo su falan gelmedikçe bişi olmaz dedi ama fitile devam iki hafta daha
Ayshababy babyloving 37 haftalıkım hala ölçüyor 1.3 çıktı eliyle bakmıyor açıklık var mi yok mu vajinal ultrasonan ölçüm yapıyor