Elifimsib annesim220508 25. Hafta civarındaydım doktorum iki hafta geri ölçmüştü ondan önce 22. Haftada detaylı da tam haftasıyla uyumluydu yani doktorumun ölçümüne bakınca hiç büyümemiş gibiydi kafası. Ama doktorum detaylıda problem çıkmadığı için sorun olmaz merak etme sadece fark artacak mı bakarız dedi. Sonra 30. Haftamda su sızıntısı başladı doktor değiştirdim vs orada da fark artıyordu 3 haftayı geçmişti en son aradaki fark. O doktorum da bebeğin başı yukarıda ve başının orada neredeyse hiç su yok büyüyecek alanı çok az yani doğunca düzelir hiç merak etme dedi. 34. Haftada da doğum yaptım ve baş çevresi haftasıyla uyumluydu. Bebeğin başının olduğu yerden ve suyun az olmasından dolayı doğru ölçememişler. Çok şükür bi sıkıntısı yok. Merak etmeyin arada gerçekten iki haftalık fark varsa bile bu fark artmadığı sürece sıkıntı olmaz ki son haftalardaymışsınız bu dönemde yapılan hiçbir ölçüm doğru sonuç vermez zaten. Aynı bedende Son günlerinizin keyfini çıkarın sağlıkla gelsin bebiş🙏
annesim220508 Elifimsib ayy maşallah subanallah çok şülür inşallah bende güzel sonuçla karşılaşırım sağlıcakla gelir 🤲🏻🌸 dualaromda benimde
burcuo annesim220508 İnşallah, sağlıcakla dünyaya gelsin minik kuzu. Zaten aksi bir durum olsa bile bu saatte söylenmesi dediğiniz gibi neyi değiştirecek? Sizi nasıl üzmüş bu durum. Çok geçmiş olsun tekrar
burcuo Fatos47- Maalesef, 25.haftada gebeliği sonlandırdık. Bize konulan teşhislere göre (total korpus kallozum agenezisi, kolposefali, oluşmamış kavum septum pellucidum) hiç iyi bir tablo çizilmedi. 1 ay olacak neredeyse, içim yanarak veda ettim bebeğime.
Fatos47- Tomwaits maşllh Allah bagışlsn bende Allah tevekkül edip ne gelirse ondan diyip doğumumu bklyorm Bnde inşllh sağlıkla kucağıma alırım 😊
Tomwaits Fatos47- sizinde öyle olur Allah’a dua edin rabbim sapa sağlam kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Fatos47- burcuo bana hiç bi testi önermedi net konşyorm dedi doktor dedgnz gbi hiç bi test ypmdm nasıl bu kadr emin konşblyorlr 😞
burcuo Fatos47- Test olmadan net konuşamaz. Sonlandırma gibi bir seçenek de sunamaz. Buradan tanıştığım bir anne için amniyosentez sonucu şart demişlerdi. Özelde de devlette de. Siz bence başka doktora gidin, gönlünüzü ferahlatın. Belki de onun dediği gibi bir durum hiç yoktur.
Fatos47- burcuo hayır asla önermedi bn Söyldm hatta yapalm dedi hayır gerk yok net göryorm dedi biz o testleri emin olmynca yapıyoruz istyorz dedi
burcuo Fatos47- Gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsanız aslında yaptırmamak daha iyi bile olabilir. Sonuç beklemek inanılmaz zor. Kararınız değişmeyecekse de kendinize o sıkıntıyı yaşatmayın derim.