Arzumkartall Haftamdayım inanılmaz gaz sancısı çekiyorum felaket ötesi bazen mide ağrısıda eşlik ediyor metsil fort kullanıyorum sancım olduğunda ama tam etki etmiyor bebişte taş gibi oluyor canım efsane acıyor Allah için ne yapabilirim
Blzlg Arzumkartall laktozsuz süt ürünleri tüket, maden suyu belki gazı kaçırır ya da yputube dan egzersizlere bak yap
burcuo Arzumkartall Sezaryen sonrası sakız çiğne gaz sancısına çok iyi geliyor demişlerdi. Sizde de işe yarar belki. Geçmiş olsun
Janssue Arzumkartall Magnezyum oksit (magosit) kram ve kasılmaları yumuşatmaya yardımcı olabilir, doktorunuza danışarak yazdırın bence
Arzumkartall burcuo evet sakızda kullanıyorum ama midemdeki gazı alıyor bağırsaklara çok fayda etmiyor
Janssue Arzumkartall Saat yönünün tersine bagirsaklariniza masaj yapın, dusta ılık su ve sabunla kendinizi ovun belki bagirsak hareketlerini tetikler, bir de kayısı suyu ile belki bi temizlenme iyi gelebilir yediklerinizden bir şey dokunuyor gibi geldi bana
Arzumkartall Janssue hamile kalmadan öncede bağırsak sorunum vardı şimdi organlar yer değiştirince canım çıkıyor