Nur8893 Meridaily Bende sabah sağlık ocağına gittim detaylı kan için ama gebelik istemedim düşün stres oluyorum 😅 doktor tansiyonumu ölçtü 8/5 çok düşük .
Moz Nur8893 ben de ara sıra regl sancısı,göğüs hassasiyeti,baş bel ağrısı oluyor.Belki de psikolojiktir bilmiyorum.Çünkü sadece 14 mayıs çatlama akşamı değerlendirdik pekm umudum yok.Yakında 32 yaşında olucam ayrı bi stresim.
Nur8893 Moz Benimde çikolata kistim var canım ocakta bebek düşünmeye başladık rahim filmi falanda çektirdim tüpler açık . Amh falan kaç canım baktırdın mı
Nur8893 NoName_ İnşallah canım Umudum da yok ama bugün test yaptım negatifti 5 gün var adetime 🙂 Hayırlısı Allah tan diyorum 🙂 Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah bebişini 😍
yesildeniz_ Nur8893 enfeksiyonda olabilir ama bağırsak rahatsızlığı da olabilir. Acı soğan yediğimde aynısı olmuştu rahim ve kasık bölgelerinde ani sancı olmuştu. Mide yanması gibi rahim ve kasıklarda hissetmiştim
Nur8893 Meridaily Hayırlısı Olsun canım hakkımızda benimde umudum yok 4 5 gün sonra olurum muhtemelen . Biraz akışına bırakmak gerekiyor sanırım üzerine düşünce hiç olmuyor daha çok stres yaşıyoruz . Üzüntü de cabası zaten . Bu aydan sonra biraz kafamdan atmaya çalışacağım .
Meridaily Nur8893 inşallah sen güzel haberler alırsın canım 🤲🏻 evet çok kafaya takıyoruz sanırım, hep aklımız hamilelikte🥺 olmayınca da böyle üzülüyoruz 😔 ben de kendimi toparlamaya çalışacağım yavaş yavaş. Rahim filmini halledeyim de