Saban_1996 Kızlar selam nişanım geldi dün ve muayenede 3 cm açılmam olduğunu gördü doktor arada kasılmam var ama düzensiz nişan gelişinden kaç gün sonra doğurdunuz ?
Krnn1 Saban_1996 bnim açılmam vardı saat 1 di 2 cm di açılma eve geldim akşama doğru nişan geldş ertesi gün akşama doğru saat 5te doğum yaptım
T-159 Saban_1996 benim ilk gebelikte nişan geldikten sonra 2 gün içinde doğurmuştur ama kişiden kişiye değişiyor
Nanelimon_19 Saban_1996 sabah 8.30 da nişanım geldi hasateneye 9.30 da gittim muayenede 5 cm di açılmam sonra 10.30 gibi suyumu patlattılar ondan sonra hızlı ilerledi açılmam 13.08 oğlum doğmuştu
_Melikedlk Saban_1996 Saban_1996 nişan geldiğini nasıl anlarız acaba ilk gebeliğim bilmiyorum bunları
Parinas Saban_1996 nişan gelmesi rahim ağzının yumuşadığını gösterir sadece Zaman hakkında bilgi vermez. İlk gebeliğimde 1 hafta sonra doğumum başladı, ikincide aynı gün
Saban_1996 Parinas Zaten muayenede de doktorum rahim ağzımın çok yumuşadığını doğumumun çok uzun sürmeyeceğini söyledi ama haftam çok ilerlemedi henüz bana kalsa beklerim
Semanur_aktas5 Saban_1996 pazartesi kontrolümde 3 cm açıklığım vardı Salı da nişan geldi halen bekliyorum. Gram sancım yok 😁 Doğrurum heralde yakında bekliyorum
sevaldqn1 Saban_1996 ilk hamileliğimde 1 den fazla geldi.nişanım 3 4 kez olmuştur yani en sonunda 40+4de doğurdum