gbdl2023 Dilan-dag 2ci gebeligim tekrar serklaj oldum ilkini doğumda aldılar zaten dikişi şimdi tekrar dikiş atıldı
Sdnrymnklc bilgemomy 19 haftalıgız mide yanmam fln yok bebek yukarıda degil gibi hissediyorum o yüxden sordum size
bilgemomy Sdnrymnklc göbek deliği hizzasına 20. Haftalarda çıkıyor ondan olabilir mi baskı vs yapmıyorsa tabi alt tarafa
Kbra012 27+6 dan selamlar gün azaldıkça stres oluyorum bir yandan da çok farklı bir heyecan kaplıyor içimi 🫠🐥🫶🏻
bilgemomy Kbra012 sanırım 20 kere gelince bende böyle karışık duygular içerisinde olacağım 💖💖🥹🥹🥰 hem endişe hem heyecan hem mutluluk
bilgemomy Kbra012 sanırım 20 kere gelince bende böyle karışık duygular içerisinde olacağım 💖💖🥹🥹🥰 hem endişe hem heyecan hem mutluluk
tazemom__ Serklaj ameliyatından sonra çocuğun hareketlerini hissetmiyorum sizde de oldu mı böyle kızlar bu çok kafama takılıyor doktora kontrole gittim bak kalp atışı dedi ama hareketlerini hiç hissetmiyorum önceden çok hissediyordum
bilgemomy tazemom__ kaç haftalıktan serklaj oldunuz ki suan kaç haftalıksınız ben 17 haftalığım hareket için erken dedi doktor
12345657 Srfblt inşallah hep birlikte bu süreci en iyi şekilde atlatıp minik yavrularımızı kucağımıza alacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🌸❤️