Parinas YncaY ilk gebeliğim ile ikinci gebeliğim kıyaslayamayacağım arada kaybım var ama 2 ile 3 numaraya bakınca kızımın ense çizgisi düz ve aynı bana benziyor. Hatta benim küçüklüğümün ikizi resmen. Ama şu anda erkek bebeğe hamileyim ☺️
yesmkaya-3 YncaY Çin takvimi kızımdada oğlumdada tuttu, yüzük testi her ikisinde de tuttu ,kızımın iki kaşının arasında mor damar var arkası erkek dendi tuttu ,iki bebeğimde makas bıçak tuttu tabi işin esprisi bu meraktan yapılanlar
YncaY yesmkaya-3 Tabikide maksat eğlence herşeyi Allah bilir ☺️ yüzük testi yapıyorum belli aralıklarla böyle genelde herkeste tutuyor ilkte yuvarlak dönüyor hep kızım var ikinci sürekli ileri geri oluyor erkek deniliyor sonra duruyor hep 2 çocuk biri kız biri erkek gösteriyor bende 2 çocuk düşünüyorum hep zaten onu deneyeceğim tutacakmı bakalım 🤩😂
YncaY Tatlisanne42 Benimde kızımın ense saçı sivri ona arkası erkek diyolar bide kızım babasının ikizi arkası erkek diyolar 😃
YncaY Embu Benimde kızım babası ikizi doğurmuşum sanki herkes diyor çok sevmişsin kocanı 😂😂 arkası erkekmi bakalım artık ama yumurtlama günü erkek bebek muhabbetide var oda tutuyor genelde
AylinYasinYagi YncaY tuttu babasına benziyor yeni doğum yaptım erkek oldu buna da kız güzelliği var diyorlar arkası kız diyorlar şimdi de 😂😂
YncaY AylinYasinYagi Genelde tutuyor sağlıkla büyütün bebeğinizi benim kızımda babasının kopyası bakalım artık 😃
ipekmom_ YncaY kızımı herkes erkek sanıyordu, saçıda çok azdı. Minicik toka takıyordum ona rağmen erkek mi diyem mallar vardı 😂 2.kesin erkek dedi herkes öylede oldu hamileym ve oğlum olacak inşallah ☺️
Zehraax YncaY benim oğlana da çok bebeksi narin ve tatlı bi suratı olduğu için arkadı kız dediler hep ve doğru oldu 😬
Cnsymn YncaY küçük bir ilçede yaşıyorum kuzumu görenler aynı babası diyip tanıyorlar ama ikincisi de kız olucak 😂😂