aylisinannesi Kızlar 34. Haftada salı günü sezaryen doğum yaptım bebegimiz küvözde sütüm sizce ne zaman tam anlamıyla gelir bugün hep sarımsı olan ilk sütten sagabildim. Deneyimlerinizi bekliyorım
Su123 aylisinannesi allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alın sürekli sağın sütünüzü sağdıkça süt kanalları açılacak
Cacaege aylisinannesi benim hastane çıkışı duş alıp dinlenince gelmeye başlamıştı ve tabiki bol bol sağım yapmaya çalışmıştım sanki bebek emiyor gibi 2 saatte bir sağdım hep
eadrn aylisinannesi zaten ilk zamanlar colostrum sütü gelir aynı sizin sağdığınız gibi Siz sağmaya devam edin bebişte emince daha çoğalır inşallah 🫶🏻
Sevilesi aylisinannesi allah bağışlasın rabbim tez zamanda sıhhatli şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bol bol süt yapan gıdalar komposto şerbet vb. bol sağım yapın yaptıkça çoğalacak. 🌸
aylisinannesi Su123 amin inşallah endişelendim az olunca birde hastaneye götürmem gerekiyor çok az oluyor süt poşetinde onu görünce az mı acaba diyorum
Su123 aylisinannesi hayır sz o poşeti doldursanız bile hemşirelerin vereceği ölçek belli benim kızımda küveze girdiğin çok sorun ettim hemşirelwr aydınlatmıştı beni hatta küvezden çıkınca kalan süti verdiler
AnayimBenAna_ aylisinannesi stres yapma bolca sağ süt yapan şeyler tüket hemen gelir. İlk kızımda doğum akşamı geldi sütüm ikincide doğduğu gibi geldi.