Betha16 Allah razı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah seni çok iyi anlıyorum ne kadar serbest olsan da hep geçmiş benim hiçbir zaman peşimi bırakmadı her zaman korktum ama bildiğim tek bir şey var ki ne yaparsam yapayım önüne hiçbir zaman geçemezsin o yüzden iyi bir anne olabilmek için önce iyi bir psikolojik gerekiyor, doğurdun kızım dört aylık olana kadar kimseyi sokmadım eve kimseyle görüşmedim kızım evden çıkartmadım sırf bebeğim hastalıktan vefat etti diye kızım o kadar eve kapatmama rağmen kızım hastalandı mesela olacak olan her türlü olduğunu anladım artık eskisi gibi yapmıyorum size naçizane tavsiyem önlem amaçlı ameliyat olmuşsunuz o yüzden biraz dolaşın çok yürümeyin ama bir kafeye gidip kahve için arkadaşınıza gidip oturarak sohbet muhabbet edin yatarak geçmez ki zaten şu an riskli değilsiniz önlem amaçlı ameliyat olduğunuz için önlem amaçlı da %90 tutuyor ama rahimde yumuşama açılma kısalma olduğu anlarda tutmuyor tutsa da biraz daha riskli oluyor yatarak geçilmesi gerekiyor ama hiçbir risk yokken önlem amaçlı olduğu zaman gayet güzel bitiyor sonra aktif bir şekilde