Zada89 Selmas57 bilemiyorum ki cnm Ama illaki vatandasligini buradan yapabilirsin. Bu bir secim, ben oraya gitmeyi tercih ediyorum tabi ki zor oluyor ama ..
hamis123 Zada89 fransız vadantasi ol ak lazim deyil mi burda doğum yapıp bebegiminde yararlanması için
Selmas57 Zada89 evet canim 57 ydi :) sen?? Bende gidicem artik oyle karar verdim nasip olursa. Belki haklarim da olabilir ... denemekte fayda var. Kac haftaliksin su an?
Selmas57 Zada89 aaaa ne kadar yakin :) erken degilmi ?ben ne zaman gitsem acaba... bide erken dogum tehlikem var ama iste
Zada89 Selmas57 evt sen neresine gideceksin tam olarak :) Erken evt canim ben bir gidip donmeyi dusunuyorum eger sıkıntı yoksa tabiki Hersey yolundaysa dogumdan 1 bucuk ay once gidecegim Ben dogum temmuz 8
Selmas57 Zada89 a metz :) simdi usakta. Sen? Dogumu bildirdin mi caf a ? Benim dogum 28 mayis ama nisan basi giderim heralde
hacerhacer Selmas57 haklarini verirler ama adresin orasi gorunmesi lazim yani fransada yasiyor gorunmen lazim
Selmas57 hacerhacer gorunuyo zaten ama esimin giris cikislarini istiyolar. Ilk dogumda turkiye de erken dogumum oldugu halde haklarim oldu ama oglum sadece 10 gun yasadi.. simdi cok sukur 27 haftalik oldu bile :) aman nasip napalim
Mervenin Zada89 5 haftalık hamileyken haberim yokken yaptm uçak yolculuğu ama hamileliğimden haberim yoktu😅
Selmas57 hacerhacer gitti 1 ay kaldi. Belki ondan sorun oluyo, senin hic gitmediyse sorun olmaz bence insallah. Gitmeyi dusunuyomusun temlli?
hacerhacer Selmas57 ben istiyorum artik temelli donmeyi ama eşim hic istemiyorDU Yavaş yavaş oda ikna oluyor bakalim hayirlisi artik
Selmas57 hacerhacer bende istiyorum aslinda ama esim istemiyo. Alisamaz esim biliyorum ben ondan cok fazla diretmiyorum ama ben yapamiyorum ya cok farkli, ekonomik sartlar olsjn, yasam... ama senin cocuklar icin zor olabilir gitmek
hamis123 Selmas57 aynı sorun bende de var bende istiyorum gitmeyi ama eşim istemiyo yeni geldim ben 6 aydır burdayım evlenip geldim ve 2 aylıkta hamileyim.