Selvap 8 hafta 6. Günlüğüm dün sağ da kasık ağrım biraz vardı bugün sanki regl olacak gibi ağrı hissediyorum ve sol tarafımda karın bölgem de etime dokunamıyorum sızlıyor ama herhangi bir kanamam yok lekelenmem yok normal mi? Yaşayan var mı
ikra17 Selvap normal canım rahmim genişliyor çünkü ama çok ağrıyorsa bi acile git ona göre bişe verirler belki bende de regl olacak gibi ağrı oluyordu doktorum progestan vermişti 17. haftamdayım hala kullanıyorum
Mucize0 Selvap Benimde oyle yani dokunamicak gibi degilim ama ayakta kalinca sanki regl olcak gibiyim birde sol tarafima uzanirken otururken boyle bicak batmasi gibi bi şey giriyor anlık. Doktora söyledim progestan fitil yazdi sabah akşam kullan dedi
Esma006 Selvap başlarda normal bu durum ikinci trimester de ağrı baştaki kadar olmuyor üçüncü de bel sırt ağrısı başlıyor
Selvap ikra17 doktoruma yazdım kanama yoksa gelmene gerek yok dedi ama sol tarafım felaket etlerim ağrımıyor acıyor bu normal mi bilmiyorum
Selvap Mucize0 bende dokunamayacak gibi değilim ama sızlıyor biraz doktorum da herhangi bir şey demedi kontörlme de daha çok var
Mucize0 Selvap çok şükür o zaman eğer kanaman yoksa stres yapma bence kalp atışını da duymuşsun çünkü rahimin genişlemesi ile alakalıdır kendini strese sokma yinede agrin artarsa bi acile git görsünler bebegin iyi olduğunu için dahada rahatlar
Mucize0 Selvap Ne zaman bebegi gördünüz acaba benimde adetime 3 gün var beta 116 çıktı cok heyecanlıyım 2 ay önce düşük yapmıştımda biraz korkuyorumda