18 mayıs sbh pembemsi akıntı gördüm akşama doğru sancılarım olmaya başladı ilk doğum olcğı için çok bilgisizdim sancı nasıl dln diye adet gibi ama dha keskin ve gelince can çekişiyorsın gdince rahatlıyorsun 19 mayıs sbh 9 a kdr sancı çektim ve artık hastane gitmek üzere çıktık hastaneye varınca normal doğum olcagı için çatala yatırdılar ve ilk defa muayene olcaktım başıma neler geleceğini bilmiyordum sancım dha da sıklaştı nsteyede bağladılar ve nstm kötü çıktı bebeğin kalp atışı düşüyordu aç karna gitmiştim önceli günde midem bozulduğu için bişi yememiştim hön serum taktılar doktor geldi altan muayene yaptı ilk defa muayene olduğum için canım çok acıdı ve bağırdım bana birazdan ordan bebek çıkıcak nasıl dayanacaksın ozmn diye laflar sölüyordılar aonra nstde bebeğimin kalp atılı baya düştü tık tık diye yavaş heliyordu doktor bebeği kaybedebilieiz senin sancını kaldıramıyor açılmanda yok dedi ve beş dkkakia içinde sezeryana alındım ama içimde hiç sezeryan korkusu yok gülerek girdim amilaytom bile çok güzel geçti hemsireler anestesi uzmanı okdr güzel ilgilendiler beni konuşturdular ki 40 dkka 10 dkka gibi geçti komple bayıltılmak istedim doktorum bebeğin durumu kritik yapamayız beldem yapıcaz dedi ve ben orda korktum çünkü izlediğim bideolarda ipnelerin kocaman olduğunu görmüştüm iğne yapıldı yapıldığını bile hissetmedim okdr acımadı yani 10 dkka içinde bebeğim çıktı ve bana gösterdiler 42 haftalık oldupu için tırnklaro bile okdr uzunduki bana hep haftan yanlış olblr diye geciktirdiler ama haftam birebir uyumlu çıktı iki gün hastanede kaldım ve bugun taburcu oldum