arzusss000 Merhaba hanımlar☺️ Temmuz sonu 2.çocuğum doğacak nasipse. Bebek arabası ihtiyacımız var ilk çocuğumdan olan iş görmez durumda. Bakıyorum alışveriş sitelerinden ama çok fazla seçenek var. Bir sürü farklı özellikte olanlar var kafam çok karıştı seçemiyorum bir türlü. Seçemedikçe erteliyorum süre de azalıyor😔 Aşırı pahalı bir ürün de almak istemiyorum çok ucuz olup da elde kalsın da istemiyorum yani şöyle orta halli fiyat performans ürünü olabilecek öneriniz varsa yardımcı olur musunuz? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim☺️
3_bebelianne arzusss000 Ben üçüncü bebeğimede aynı bebek arabasını kullanıcam sapa sağlam 10yıllık🙈 travel falan almayın sadece onu tavsiye edebilirim
GizemHamza34 arzusss000 canım ben baby Plus street modelini aldım ebebekten gidip hepsine baktım fiyat performans olarak çok iyi bak istersen
Deletedmom254 3_bebelianne tamamen bilmediğimden soruyorum, yenidoğanken pusette gerekiyor travellera puset takılıyor diye biliyorum travel almadan o kısmı nasıl halledebiliriz bende araştırıyorum bulamadım bir türlü
3_bebelianne Deletedmom254 Bizim aracımız var yenidoğan uyumlu otokoltuk var o kısmı o şekilde hallediyoruz puset gibi birşey o zaten ondan normal bebek arabası kullanmaya devam ettim ben
VildanTutak Benim de 2 çocuğum var, biz Wagon bebek arabası aldık, ikisi birden biniyor rahatça. İç hacmi geniş, taşıma kapasitesi de 75 kilo. Ne çok pahalı ne de kalitesiz, tam fiyat-performans ürünü diyebilirim. Tavsiye ederim, kafan rahat eder.