moonlight41 Flz8386 tedaviye başlarsan eyer 3.500 ödüyorsun 6 aylık gecerli oluyor bu rakam nakitte 3 bin tek alıyorlar
Derya_y Baliimsid Geçen sene 16 temmuzda ikinci bebeğimi kaybedip kürtaj olmuştum, kasımda hamile olduğumu öğrendim. 2 ay sonra hamile kalmışım. Benim artık stres yapmadığım dönemdi, salmıştım yani olmuyor diyip bırakmıştım. Bence stresle çok alakası var
moonlight41 Flz8386 mecbur öncelik evlat para gelip geçici benim hic çocuğum yok.mesela parami annelik duygusumu deseler ben her zaman ikinci secenegi seçerim
Flz8386 moonlight41 herkes Kendi çapında haklı birşey diyemem ama paran yoksa ne yapacaksın bende istiyorum ama özele gidip muayene olacak param bile yok sence ne yapmalıyım soruyorum kimsemde yok bana sahip çıkacak bende tekrar annelik duygusunu yaşamak istiyorum neler yaşadığımı hissettiğimi bir anlatabilsem
moonlight41 Flz8386 valla bizimde kimsemiz yok tek başımıza gurbette gecinmeye çalışıyoruz şuan eşim gece gündüz çalışıyor ilk defa bu tedavide harcicaz yine çok şükür senin bir tanen varr bizim hic yok instgarmda aşkın arıcı diye bir bayan var yazın sonu sonbaharın başı birini seçip masraflarini karsilayacakmis istersen takip ett