Baliimsid ilkdefaanne çok tatlısınız ne güzel yazmışsınız evet bu his oluyor olsa hadi kaybedersem falan… umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız benim içinde dua edin ♥️
Kubradmurat Baliimsid bende bebeğimi kaybettikten sonra 1.5 yıl korundum toparlanmak icin kendimi yipratmak istemedim oglumda küçüktü sonra korunmayi bıraktık 2 ay sonra hamile kaldim diğer oğlum oldu herşeyin hayırlısı olsun kendinizi strese sokmayin hersey zamanini bekler
Peri_Omer Baliimsid ben ocakta kurtaj oldum bu ay hamile kalmiş ola bilirim hafif cizgi goruyorum testde
Tazeannecik01 Mizginnnmehmet ne kadar benzeriz 2 aralıkta kurtaj oldum son adet tarihimi 27 ocak 16 +5 günlük hamileyim bende çok sukur
Mizginnnmehmet Tazeannecik01 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun benim ikinci gebeliğim bir kızım var bir kızım daha oluyor 😍😆
Flz8386 Bende 4 tane düşük yaptım en sonuncusu Eylül de oldu şuan hamile kalamıyorum gerçi kalsam ne olacak belki yine aynı şeyi yaşayacam ne yapacağımı bilmiyorum stresten kurtulmak istiyorum ama olmuyor
Baliimsid Flz8386 araştırma hastanesi varsa yaşadığınız yer ben de tıbbı genetik bölümünü gidin onlar gereken testi yapar zaten