tahamommy Parinas evet az önce bi arkadaş yazdı aklıma geldi normalde gebelikten önce kullanıyordum hiç aklıma gelmemişti 😍 teşekkür ederim bugün bütün tuşlara basıcam 😅
Selim_Alparslan deryakrgz ilkinde hiç yaşamadım kuzum enfeksiyon falan. Ikincisi yani şuan bunda 4 . Ay başladı işte hala devam ediyor surekli antibiyotik kullanıyorum
Selim_Alparslan tahamommy kuzum ben turk kahvesi içince oynamiyor malesef tam tersi bugün içtim cok durgun
Selim_Alparslan tahamommy limon c vitamini olduğu için enfeksiyon vs iyi geliyor canım bağışıklık içinde çok faydalı. Yani bende igne antibiyotik kullanıyorum başka bir bilgim yok maalesef 2 aydır çekiyorum son 2 hafta iyice mahvoldum
Selim_Alparslan mrp2023 kimchikimdi Anonimmommy deryakrgz Teşekkürler kızlar tok giderim ama idrar konusu sıkıntı büyük ihtimalle yapsam da yinede cişim gelir çünkü enfeksiyon var surekli tuvaletteyim bebekte aşağıda vuruyor surekli cis yapiyorum🤭
kimchikimdi Selim_Alparslan Hayır korkma, oraya girdiğin an bebegini gördüğün an daha güzel olacak kötü düşünme bekliyoruz guzel haberlerini🎉💖
Selim_Alparslan kimchikimdi inşallah kuzum 2 3 gündür kasiklarimda yoğun agri var idrar enfeksiyonu yapıyor dedi doktorum ama korkuyorum bebege zarar mi verdi diye hareketleri de azaldı çünkü
kimchikimdi Selim_Alparslan Sanmıyorum canım, bende de baya ilerledi hatta kanıma da karışmış iyiyiz biz sukur, sende öyle kötü düşünme idrar yolu her hamilelikte olan bir şeymiş gecer zamanla 🎀