Nuriay sutlukahve_ siz geç yumurtluyorum yazmışsınız eger adete yakın yumurtladıysanız çıkmaya bilir evet herkezde öyle degil ama oluyo öylede
sutlukahve_ Nuriay valla bilmiyorum benim yumurtlama sıkıntı tembellik var çok zor oluyir bı önceki gebeliğim geç döllenme olmuştu o yüzden yine bekledim ama yok sanırım olmazsa bikac güne tekrarlarım dediğin gibi
mavi123_ sutlukahve_ benimde hep gecikmem olduğu için yine aynıdır diyip ve hiç test yapmadım dün kan verdim değerim 10000 çıkmış 🤭😅 en beklenmedik anda geliyor zaten
sutlukahve_ mavi123_ hay maşallah valla benim olsa testte olurdu fotoğrafta silik bişey var gibi ama yok gibi de umudum da yok açıkçası
babymom2026 sutlukahve_ benimde mesela testlerde silin cikiyor kanda negatif cikti hemşire sey dedi beta yeni yükseliyor olabilir dedi doktor da erken gelmişsin dedi
Bglmmrn sutlukahve_ sen ne kadsr zaman oldu canım üzülmemek elde değil çünkü ister istemez stres yapıyo insan
sutlukahve_ Bglmmrn 2 yıl canım 🙏🏻aynen öyle üzülüyor insan fotoğrafta silik var gibi mesela sen gördün mü
GirlandBoy_Mom sutlukahve_ canım bi kaç gün sonra tekrarla regl olmazsan 1 günde bile değişebilir sıkma canını
sutlukahve_ GirlandBoy_Mom olmayacağım kesin aslında da pazar tekrar yaparım dediğin gibi kafayı yedim artık fotoğrafta çizgi görüyorum 😂
sutlukahve_ GirlandBoy_Mom ay inşallah ama çıplak gözle bı gördüm bı göremedim dedim ben istediğim için görüyorum ama fotoğrafta nasıl çıktı anlamadım şuan bakıyorum yok gibi de
Halme sutlukahve_ bnmde 16 bugün kanvericem. Gecikme olmazdı, hiç. Zaten aşırı bulantım var. İns hakkımızda hayırlısı 🌹