Ays28 25 Mayıs adet olmam gerekiyordu fakat bugün kan verdim beta değerim 148,50 çıktı sizce sonuç nasıl ?
Seda2516 Ays28 cnm bnmde 25nisan son adet tarihim bugün bnde betam sonucum132cikti yarın bidaha vericem kan
ppmerlina Ays28 Gözünüz aydın 🙏🏼 Şimdilik birkaç günde bir kan vermelisiniz. İnşallah pozitif artışlar görürsünüz 💖
Tufu2 Bence gayet iyi gecikmeden çıkan sonuca göre değer güzel geldi bana ben beklenen adetden 3 gün once yaptım sanırım 59 la ogrenmistim 2 gun sonra 147 idi düzenli artışı onemli belli bi seviyeye gelene kadar takip et ❤️❤️❤️
Ays28 Tufu2 cuma günü tekrar gidicem canım ama ben stres oluyorum böyle takip etmekle sizinde hayırlı olsun 🥰
nidosh Bence çok daha erken olduğu için bir hafta sonra test verin ben öyle yapmıştım ve doktor da bir haftada 10 katına çıkmalı demişti
babymom2026 nidosh benim de bat 23 bende dün verdim kan doktor erken gelmişsin dedi bana gecikince gelmelisin dedi
Ays28 Seda2516 benim son adet tarihim 29 Nisan - 25 mayısta adet olmam gerekiyordu ama ben şüphelendiğim için test yapmıştım testte çıkınca kan verdim
nidosh babymom2026 battan bir hafta önce öğrendim ben de ondan bir de adet günümü belleyip verdim beklemek zor ama sürekli beta takibi yapmak istemedim. Tekrar test de istemedi yeterli dedi doktor
Nrns Şimdilik pozitif görünüyor. Hayırlı olsun. 2 gün sonra yine aynı yerde kan verin sonucun 2 katı olması lazım