Sanal_koala00 15 Mayıs : 137 20 Mayıs : 190 Bu değerlerle dış gebelik ihtimali var mı? Yoksa kimyasal ihtimali daha mı yüksektir
Mrvsmt2502 Sanal_koala00 kimyasal gibi duruyor çünkü dış gebelikte beta yine düzenli artar çoğunlukla
Dark_swarm21 Sanal_koala00 inşallah kimyasaldır ben şu an dış gebelik yaşıyorum Burdan okuduklarıma göre süreç çok zormuş
ppmerlina Sanal_koala00 dış gebelikte tıpkı normal gebelikteki gibi beta hcg artışı olur. Kimyasalda artış hızı düşüktür. Sizinki kuvvetle muhtemel kimyasal
Sanal_koala00 Dark_swarm21 senin değerlerin benmkinden yüksekmiş benim ki 15 Mayıs’ta 137 20 Mayıs’ta 190 geldi doktor her ihtimali de değerlendirdi ama bakalım arkadaşlar da yüksek ihtimal kimyasaldır diyo(ağrı kanama vs yok) sende var mı?
Dark_swarm21 Sanal_koala00 5 gündür lekelenme var bugün az kanamada başladı ama çok az sadece tuvalette benim değerlerim 1600 2100 2174 doktor büyük bi ihtimal dış gebelik dedi yarın radyolojik ultrasonla bakılacak artık nasıl sonlandırılacaksa bilmiyorum ağrım çok fazla yok şimdilik
Serivebebegi Sanal_koala00 aynısını ekimde yaşadım kimyasaldır beta 0 olana kadar kanama başlamaz geçmiş olsun
Sanal_koala00 Dark_swarm21 senin de canım inşallah en kolay ve acısız şekilde atlatırız, haber ver bana da duruma göre