Mor-kelebek Cinsiyetimiz belli oldu hâlâ şoktayım tüm hurafeler burdaki çoğu yorumlar gördüğüm rüyalar ters tepki ikinci kızımız geliyor nasipse 🥰 @Elamomy @Minelsu0606 bildi sadece teşekkür ederim 🌸
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 aynen canım hoşbuldum hala inanamıyorum detaylida acaba değişir mi diyorum 😇 kız istemediğimden değil yanlis anlaşılmasn kızıma en güzel yoldaşı geliyor ama kendimi o kadar erkeğe kotlamısım ki garip geliyor hala iki prenses annesi olmak 🥰
Nurellaaaaaaa1212 Mor-kelebek merak etme aynıyız 😂 kız olduguna cok seviniyorum ama o kadar cok değişen var ki bende de oldu o yüzden suanlık güvenemiyorum
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 hadi hayırlısı bakalım şu detayli bir geçse daha değişmez yanılma olmaz heralde 😇
Flz8386 Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil bak benim bir tane oğlum var başka da olmuyor 4 tane düşük yaptım 6 7 haftalık kalp atışı duruyor oğlum tek kaldı kardeş istiyor ne kadar üzüldüğümü anlatamam yinede hayırlısı olsun
Mor-kelebek Flz8386 çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlısını kolaylıkla versin inşallah 🌸 eminim onunda bir vakti vardır benimde 7 haftalık kalp durmasından dolayı kürtajım oldu zor bir süreç.rabbim evladınıza en hayırlısı yoldaşı nasip etsin inşallah 🤲