Pinaraydin_2969 Selam kizlar. 15 Mayıs’ta adetim geciktigi için test vermiştim sonuç 137 Altı gün sonra bugün kan verdim 2076 Doktor yarın çağırdı ultrason için. Sizce sonuç nasıl keseyi görebilir miyim
Briahll Pinaraydin_2969 yarın kese görünebilir ama görünmezse de stres yapma canım benim kan değerim 2100 küsür çıktıktan 4 gün sonra gittiğimde kese görünmüştü kese göründükten 10 gün kadar sonra da bebek ve kalp atışı duyuldu
06haziran Pinaraydin_2969 özelse keseyi görebilirler ama devlette ultrasonlar berbat olduğu için alttan bakmayı teklif ediyorlar bu da her ne kadar doktorlar kızsa da risk taşıyan bir şey yarın değil de cuma günü giderseniz bir gün bile çok şey fark ettirebilir
Minik_04 Pinaraydin_2969 yarin gittiğinde alttan muayene ile kese gozukebilir son adet tarihine gore kac haftaliksin
Simlifar Pinaraydin_2969 merhaba kese görmek için 5+3 te falan git benve ben hem kese hem kalpmduydum altta muayene ile erken gidip kendini strese sokma keseyi görmediklerinde morel bozuyorlar
Simlifar Pinaraydin_2969 oooo ozaman görürsünüz keseyi erken değil kalp atışı için erken olabilir onda stres yapmayın
Pinaraydin_2969 06haziran devlete gitmiştim. Ama doktor da zaten zorla konuşuyor ve hep olumsuz. Haftayı bekleyeceğim çünkü alttan muayene olmak istemiyorum dediğiniz gibi ne kadar da olsa risk taşıyor
fairytale_ Pinaraydin_2969 bence yarın gıdın doktora bazen ılk zamanlar ılac kullanımı oluyor doktorunuz gerek gorurse verır ona gore yol ızlersınız keseyı görürsunuz yarın
Pinaraydin_2969 fairytale_ ben planlı gebelik olduğu için üç ay öncesinde folik asit başlamıştım. Doktorum biraz olumsuz yani iki defa gittim henüz çok ilgisiz sanırım haftaya farklı bir doktora gideceğim
fairytale_ Pinaraydin_2969 folıkasıttden bahsetmedım aslında bazen bazı hamılelıklerde progestoran kullanımı oluyor onun ıcın soylemıstım🥰guzel haberler alın ınsAlllahh guzel doktor bulursunuz