Onurbanuu Ikıncı transferım ılkını unuttum desem yeridir😂 sag bacagımd agrı var kasıklarım rahmım cekılıyo gıbı boyle degısık oluyo 1. Gunum daha erken bılıyorum ama
Kubra12355 Onurbanuu merhaba bende 7.günündeyim transferin ama aman aman belirtim yok adet öncesi olan kasik krampları göğüs ağrısı var umarım güzel sonuçlar alırız 🙏🙏
Btl_0909 Onurbanuu benimde transfer gunu haric bugun 2. Gunumm kasiklarim ara ara sizlama tarzi bir de kaslarim ayaklarim cok agriyor benimm ya
minigiminannesi03 Onurbanuu 6ci günüm sıfır belirti sıfır hissiyat testlerde bile çizgi yok yarın kan verecem bakalım varmı yok mu anlaşılır
minigiminannesi03 Unemamam tuttuysa zaten 6ci gün belli olur tutmadiysa yoktur geriye üç gün kalıyor pazar gününe denk geliyor normalde o yüzden doktorum p.tesi ver demişti ben bugün verdim bakalım hayirlisi artık
minigiminannesi03 Oznurozkatarr beklemedeyim bakalım yarın hastanede verecem aynı yerde veremicem bakalım ne hayırlısı o olsun inşallah benimledir artış olmuştur diye dua ediyorum sadece suan
Mucizem2131 Onurbanuu umitlendirmek istemem ama benim de ilk günden beri öyleydi sadece sağ kasığımda vardı takı şimdiye kadar ve pozitif benimde ikinci transferinde ilki negatifti . insaAllah sizin de pozitif olur
minigiminannesi03 Mucizem2131 dün kan verdim 5 çıktı sınırda ondan korkuyorum artış düzgünce olur mu olmaz mı diye
Onurbanuu Mucizem2131 benım ıkıncı transferım bu ılkı tutmustu zaten ama kalbı durmustu az cok belırtılerı anlayabılıyorum sadece gunlerı erken oldugu ıcın sordum