Ezgi3545 benim 2.gebeliğim ikisinde de ciddi derecede hiç kilo takip etmedim. Kilo aldım evet ama emzirirken eriyoruz gerçekten. Ama işi de oraya bırakma. Sana da yük olur kilo. Benimkiler şuan ikiz bebeği besleyecek gıdalara öncelik veriyorum. Sabah kahvaltısında peynir( kaşar tercih edersen ekmek ihtiyacı bilen oluşmuyor ya da evde yaptığımız dereotlu poğaçalardan 1 tane koyuyorum tabağa) avokado, 5 zeytin, salatalık, havuç mevsimine göre de meyve,biber vs koydum. Bir tane de yumurta.
Ama kahvaltıdan önce uyanınca 1 bardak su ve muz yedim. Yaklaşık 1 saat sonrada kahvaltı yaptım. Kahvaltıdan 2 saat sonra filanda kefir içiyorum ya da yoğurt yiyorum akşamda yemeğimi ekmeksiz yiyorum pilavla destekliyorum. Aralarda da kuruyemiş atıştırdım. Birde en önemlisi hareket bence. Öğretmenim ve gerçekten hiç oturmuyorum kendi işimi hep halletmeye çalıştım. Herhangi bir sağlık sorunun yoksa sana da fikir olabilir. Birde kendim kurabiyeler yapıp dondurucuya koydum ikindi vakti okuldan gelince Türk kahvesi ve kurabiyede atıştırıyordum. Genel olarak böyle arada da kaçamak oluyor mutlaka