feridesude 23+3 haftalık gebelikte şuan aşırı bel ağrısı yaşıyorum ve sadece sağ böbrek tarafıma vuruyor ama bir üşütme durumu söz konusu değil çok dikkat ederim. Sağ taraf belimde çok ağrı yaşıyorum yürümekte bile zorlanıyorum normal mi yaşayan varmı
bcmbzz feridesude valla aynısını bende yaşıyorum sanki sırtıma şiş sokup çıkarıyorlar 36haftalığım bende geçeceğini de düşünmüyorum iyice ağırlaşıyoruz artık
Gozde_mom feridesude benimde sırtımın sağ alt tarafına doğru ağrı vardı sağ böbrekte büyüme çıktı 3. Derece. Bence ihmal etme ben 3. Seviyeye gelene kadar anlamadım haftaya stent takılacak
feridesude bcmbzz 36 haftalıkken yine normal bence doğumunuz yaklaşmış baya bi ağırlaşmışsınızdır siz. Ben 23 haftalığım bidaha hiç geçmezse bu ağrılar ile nasıl olucak bilmiyorum gerçekten dediğiniz gibi şiş sokuyolar gibi sanki belimi kopartıyolar 😂
feridesude Gozde_mom cuma doktor kontrolum var söylicyicem mutlaka siz gebelik esnasındamı yaşadınız böyle birşeyi çok geçmiş olsun
Gozde_mom feridesude evet gebelikte böbrek büyürmüş zaten ama benim 3. Seviyeye ulaşmış çok büyümüş doğum yapmamı beklemiycekler. Stent takılacak haftaya önemseyin atlamayın.