Hac adasmom25 ben de bugün aynı şeyi düşündüm cumartesi gidince konuşcam doktorla 29-30 Mayıs için bir sakınca yoksa o gün olsun istiyorum bayram haftası bir şey olur doktor olmaz diye korkuyorum ilk hamileliğim olacak
gezentianne snylyy Doktorum özel muayenehane anlaşmalı hastanelerinde doğum yaptırıyor farketmiyor günü sanırım.Başından beri 25.05.25 istedim sonra 38+2 cok erken mi olur acaba hocam 30 Mayıs mı olsa dedim tarih güzel o olsun dedi😂1 saatcik gelip gidecek işte
Mey58 Kur 37+2 bende karnım ağrıyor büyük tuvaletim geliyor sık sık bide çok aşağıda hissediyorum artık bebeğin hareketlerini sizde de öyle mi
Kur Mey58 evet canım aynı zaten bebek kanala girmiş benim karnım baya aşağıda bacaklarım ağrıyor artık yürürken
Smr28 Hac benimki hala yukarda sanki 33 haftalarda başı aşağıdaydı ama iki hafta önce gittm başını kaldırmıştı bakalm yarın gidersem ne olcak
ayse_34 Hac Bebişlerimiz aynı günde ve aynı gün sezeryan olacagız saglıkla alalım kucaklarımıza inş kız mıydı erkek bebekmiydi ☺
Hac ayse_34 2 gün önce doğum yaptım benim kızım 2 haziranı beklemedi aniden sancılarım oldu ve 3 cm açılmam vardı her şeyin en hayırlısı şimdi kucağımda mucize gibi…