Kızlar bebisim 4,5 aylik. Ben akşamları onu 9 - 9.30 arası gece uykusuna yatırıyorum. Normalde sabahlari 7- 8 arası güne baslayan bir bebekti ama son zamanlarda sabah 5’de uyanmayı huy edindi. Gece de sürekli dönüp duruyor zaten bi rahat uykusu yok gibi. Dönmeyi yeni öğrendi uykusunda bile dönmeye çalışıyor 🫣 gece uyku sorunu olan bi bebek değildi emer geri uykusuna devam ederdi hep ama bu aralar baya yordu eşimle beni. Simdi araştırdım 9 buçukta uyuması sabah 5’de uyanmasına sebep olabilirmiş. Yani en geç 8’de gece uykusuna geçmesi gerekirmiş. Son gündüz uykusunu geç yapıp yeniden uyanınca gece uykusu bölünmüş oluyormuş aslında o nedenle sabah çok erken kalkıyor olabilirmiş. Bende geç yatarsa geç kalkar diye düşündüğüm için 9 buçukta uyutuyordum. Gündüz 4 uyku falan yapıyor 1’er saat uyur genelde bazen 5 uyku bile yapabiliyor hatta. 9 buçukta uyuduğu için son gündüz uykusu 6 bucuk gibi oluyor genelde ama yanlışmış mesela 5’den sonda gündüz uykusu olmaması gerekiyormuş. Sizin bu konuda tecrübeleriniz nedir ?