bdlakbrn Elif3419 gebeliğin başından beri var aynı haftadayız beni de mahvediyor baş ağrısı yapmasa yine çekilir de işte 😑
Zeynepkarip Kalbimde 18 haftalık olur mu💕 18. Hafta mide yanması, bol tekmeli, dönmeli hareketlerle devam🩷🩷
Fahriye41 Kalbimde 15+4oldum kuzum kontrole gittim bugün çocuğun cinsiyetini öğrenmek için felan yine çocuk kendini göstermedi senin nasıl aşırı mide yanması dışında sıkıntım çok yok şükür
Eres26 Fahriye41 en büyük korkum bu Cumartesi 16+1 olacağım Daha önce doktor cinsiyet tahmini yapmadı ilk bebeğim çok merak ediyorum Göstermezse çok üzülürüm Evden çıkmadan portakal suyu doktora girmeden çikolata vs yediniz mi??
Zeynepkarip Fahriye41 ben çok rahat bir şekilde görüyorum hareketlerini ama ne zaman videoya almak istesem put gibi kalıyor hareket etmiyor 😂😂
Fffyza23 Ben de 13+3üm şu an. Bulantılarım azaldı ama tam geçmedi, kasık ağrısı arada vuruyor, halsizlik devam ediyor. Fetal DNA testi verdim bu hafta cinsiyeti bekliyorum şimdilik ☺️
Eres26 Elif3419 sizi etkilemek hiç istemem ancak en büyük c*n kabilesinin başındakinin ismi olduğunu duymuştum O günden beri bu isme çok soğuğum Belki benim duyduğum yanlıştır Siz bi araştırın…
Fahriye41 Eres26 yedim maalesef göstermiyor çocuk kendini bende aşırı merak ediyorum 2 hafta kendi doktorum öğreniriz dedi yok bugün de ogrenemedim hazirana kadar beklicem artik o zaman da göstermwezse detaylı da artık son çare orası kaldı