Elif3419 Kalbimde 15.haftadayım🤚🏻 kızlar burun tıkanıklığı beni maf ediyor sizde de var mı baş ağrısı da yaptı 2 gündür ayakta kalıp yorulunca direk bel ağrısı başlıyor🫠
Burcak61 Kalbimde 14+6 dan selam olsun bugün kontrolüm vardı bi kız bi erkek şimdi tekrar kız dediler 🥰 bu gidişle doğumda kesinleşecek cinsiyet 😂
Busra_degirmenci Biraz kasık ağrısı oluyor kendiliğinden geçiyor birazda beyaz akıntı oluyor ama onun dışında başka bişi yok işte korkulu birazda🥺
Boncuk19 Elif3419 15+2 benimde hep burnum tıkalı sanki ve iki günde bir mutlaka baş ağrısı ile günü kapatıyorum
bdlakbrn Elif3419 gebeliğin başından beri var aynı haftadayız beni de mahvediyor baş ağrısı yapmasa yine çekilir de işte 😑
Elif3419 Kalbimde cinsiyeti öğrenebildiniz mi ? Benim kızım olacak inşallah🌸 içimize sinen isim bulamadık hala öğrendiğimizden beri sürekli bakıyoruz ama
Kalbimde Busra_degirmenci amin canım benim ama ben bir an önce hemen kontrole gitmek istiyorum korkuyorum ya
Coolmum Burcak61 ayyy aynıyız valla 14+6 cinsiyeti öğrendik bizde dün kesin olarak sağlıkla gelsinler🤲🏻🤲🏻🥰