Sanal_koala00 minikmucizem__ şuan aynı durumdayım 15 mayısta 137 , 20 Mayıs’ta 190 yarın bi daha bakılacak doktor kimyasal ya da dış gebelik diyor beta takibi yapılacak
ug_fa-3diplomalianne minikmucizem__ kuzucum ille 2 kat artması gerekmiyor %60 artması da yetiyor evet seninki daha az artmış ama çok düşük değil bence bekle hemen stres yapma keseyi degördüyse bebeği görene kadar bekleyebilir Allahın izniyle düşük durumu olmazsa
minikmucizem__ Evet hepsi aynı yerde sağlıksız olduğunun farkındayım bugün doktora gittim tam net bişey söylemiyolar yarın tekrar kan vericem. Merak ettiğim şu tam ne zaman belli olur acaba saglıksız oldugu
momofmychildren minikmucizem__ kişiden kişiye değişir benim 1500e kadar yükselmişti sonra kanamam oldu düşüşe geçmişti 6+4 de kanamam oldu
minikmucizem__ Sanal_koala00 benimki kimyasal gibi durmuyo çünkü vajinal muayenede kese gibi bişey gördüğünü söyledi dış gebeliğede çok yakın oldugunu düşünmüyorum dedi yarın tekrar bakılcak betaya iyice net belli olur heralde. Geçmiş olsun sanada
minikmucizem__ momofmychildren bende keseye benzer bişey gördüğünü söyledi. Kürtaj mı oldunuz peki nasıl oldu
Sanal_koala00 minikmucizem__ düşüşe geçiyor mu ya da yükseliyor mu bakılacak bi kaç kere sanırım tam ne kadar takip etmemi söylemedi ama belli eder zaten kendini dedi düşüşe geçmişse sıfırlanana kadar takip yavaş ve düzensiz yükselirse de dış gebeliktir kürtaj dedi
minikmucizem__ ug_fa-3diplomalianne son verdiğimin arasında 3 gün var cumartesi 537 salı 827 baya baya düşük bence. Yarın tekrardan vericem. Korktuğum dış gebelik olması o yüzden tesirginim çok
minikmucizem__ ug_fa-3diplomalianne keseyide tam kese demiyo keseye benzer diyo bu degerle kese gözükmemesi lazım diyo insanın kafasını karıştırıyolar
ug_fa-3diplomalianne minikmucizem__ 3 gün varsa evet daha az artmış dış gebelik olabilir ama dur bakalım Allah büyük böyle olup sağlıklı gebelik geçirenler de var bi bekle bakalım Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
ug_fa-3diplomalianne minikmucizem__ yani genelde 1000li değerlerden sonra vajinal ultrasonla görüyorlar keseyi çünkü çok küçük oluyor sen ne zaman gideceksin bir daha doktora
minikmucizem__ ug_fa-3diplomalianne inşallah dış gebelik değildir beklemek yoruyo insanı . Amiin çok sağol🤲🏻🤲🏻
minikmucizem__ Sanal_koala00 inşallah ikimizinde değildir sağlıksızsa en kolayı ne şekilde ise o şekilde atlatalim🤲🏻🤲🏻