Elftvs AyseSimsir Evet canım ama benimki birden oldu ki hala da emin değilim sebebinin o olduğuna. Hangi doktora anlatsam mümkün değil diyor
Elftvs AyseSimsir sana tavsiyem yat hep yat bol su iç. Moralini yüksek tut en önemlisi. Vücudunu çok dinleyipte moralini bozma.
tazeanneck BeyzZaA anladım canım tamam o zaman ben baya karnımı doydurup tatlılar yiyip öyle giderim çok sağol
Catizmir tazeanneck ben bu perşembe zeki şahinoğluna yaptırdım. Gitmeden çikolata yemiştim. Doktor hemen sordu çikolatamı yedin, çok hareketli peşinden koşuyorum suan dedi. 😊 bilginİze
tazeanneck Catizmir şimdi çok hareketli olması da hareketsiz olması da iyi değil anladığım kadarıyla bi arkadaşta hareketli diye ölçüm rahat yapılamadığını yazmış kararsız kaldım şimdi yesem mi yemesem mi😂😂
BeyzZaA AyseSimsir benimde erkek ama sakin bi bebiş herhalde bide dik duruyomuş vajinamı tekmeliyo genelde 😁
Emilah AyseSimsir Kızlar seneniz dolmus ins sağlıcakla bebislerinizi almışsınızdır kucağınıza. Bende şu an 21 haftaligim bebegimin başı aşağıdaymış çok mu ayaktasın dedi doktorum. Inş sıkıntı olmamıştır sizlerde ? Nasıl geçirdiniz bu sureci