Esrasrgn Sanırım bu sene erkek senesi anneler 🙈 kime sorsam oğluşu oluyor. Bizimkide erkek💙 ya sizler öğrenebildiniz mi cinsiyetlerini☺️
Sevvalacr Ben 11 haftalıkken gittim %90erkek dedi şuan 13.haftamdaym poposunun üstüne oturmuş görünmüyor dedi
Esrasrgn Sevvalacr bende 13+3 te öğrendim bağdaş kurmuştu doktor biraz uğraştı sonra erkek dedi☺️ Sağlıklı olsunlarda
Bebekim123 Erkek anneleri sizlerin belirtileri nelerdi merak ettim bakalım sizde de ortak özellikler var mı? Henüz cinsiyet öğrenmedim 🙃
fatmaayan Bebekim123 ilk başlarda uyku hapı almış gibi uyuyordum hıç bunaltım olmadı iştahsızlık var bende 4ayımıza girecegız hiç kilo almadım bide parfüm kokusuna hıç tahammül edemiyorum
Esrasrgn Bebekim123 ben hiç kusmadım ☺️ 6-7 haftalarda mide bulantısı yaşadım sadece. 14 haftalığım şuanda da iyi hissediyorum genel olarak güzel bi hamilelik geçiriyorum yani 😁
Sevvalacr Benm erkekmi tam blmyorm ama 11haftalıkken dedğim gbi %90 erkek dedi bel ağrım var bulantılarım baya var
fatmaayan Esrasrgn Esrasrgn bencede bu sene erkek senesı kimle konuşsam erkek diyor ikili testımde 12+0 erkek dedı dün dr kontrollum vardı 14+5 tam muameleye başladı dr direk kendini gösterdı 🙂