kubuduru kızlar dün kürtaj oldum çok üzgünüm süreç nasıl ilerleyecek yeniden ne zaman hamilelik düşünebiliriz hemen olur mu çok endişeliyim :( sağlıklı 4 yasında bi kızım var 🙏🏻
mavideniz9696 kubuduru 2 ay falan bekledikten sonra tekrar deneyin bence ama hemen bu ay denemeyin rahim bi toparlasın
Sanal_koala00 kubuduru öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🌼 bana da bugün kürtaj olma ihtimalimn olduğunu söyledi doktor dış gebelik olabilir dedi şuan beta takibi yapıyoruz , sen devlette mi oldun özel de mi ? Devlette anestezi veriyolar mı çok endişeliyim korkuyorum 2 yaşında bir oğlum var süreç nasıl zor mu? Gurbetteyim yakınımda gelecek kimsem yok
miniminibebek kubuduru ben iki adet dönemi korunmuştum 3. Ay gebe kalmıştım Dr 3 ay korun demişti geçmiş olsun 🌸
Myyfamily kubuduru 2.3 ay sonra tekrar gebelik düşünülebilir ben doktorumla o şekilde ilerlemiştim 2 ay korunup gerekli kan tahlilleri verip ultrasondan bakıp 3.ay korunmayı bırakıp hamile kalmıştım
ignur Allah bagislasin, kürtaj oldum 3 ay once simdi tekrar gebeyim.. ilk gebeligimdi üstelik.. insallah sizin de ikinciniz saglikla en kisa zamanda olur endiselenmeyin lutfen
kubuduru ignur kürtajdan hemen sonra korunmadan denemeye mi başladınız? aminn insallah en kısa zamanda bana da nasip etsin rabbim
kubuduru mavideniz9696 özeldeki doktor diğer ay deneyebilirsin dedi devletteki üç ay bekle dedi. bende en az bir regl dönemi beklemeyi düşünüyorum iki ayı bulur o da heralde
ignur kubuduru evet korunmadık, ama olmayacagindan emindim. Cunku hic yumurtlamadim akinti bile gelmiyordu anliyodum.. 3 ay doktor da dinlenmemi soylemisti..ancak iyilesti rahim.. siz de dinlenin 😊
mavideniz9696 kubuduru Bana da özeldeki doktorum 1 ay bekleme demişti Ama neden riske atalım ki sonuçta rahmin içinde bir yara açılıyor ve tekrar aynı kötü şeyleri yaşamamak adına rağmen iyice toparlamasını beklemekte fayda var
kubuduru Sanal_koala00 canım devlette oldum özelde 15bin istediler o paraya yeniden gebelik oldugunda fetal dna yaptırırım. devlette anestezi vermeyebiliyorlarmıs ben rica ettim anestezili oldum çok sukur hiçbirşey hissetmedim çıktıgımda da hafif regl sancısı hissettim o da uzun sürmedi şuan ağrım sızım hiçbir şeyim yok düşündüğümden kolay bir süreçmiş fiziksel olarak. sende korkma ertesi gün bile çocugunla ilgilenebilir hale gelirsin allah yardımcın olsun
ignur kubuduru hep akıntıyla anlıyorum afedersiniz regl bitiyor hemen birkac gun sonra uzayan beyaz akıntı ile
miniminibebek kubuduru benım de yaş 30 du ve amh değerim düşüktü umudunuzu kaybetmeyin inşallah en yakın sürede sağlıklı bi gebeliğiniz olur
eveline kubuduru çok geçmiş olsun, bu konuda her doktor farklı bir şey söyleyebiliyor. Kürtaj yaptığım doktor hemen başlayabilirsin demişti, 2 ay diyen oldu, 3 ay diyen oldu. Ben 2 ay bekledim henüz gebelik olmadı ama
eveline kubuduru geçen ay başladık tekrar, yumurta takibi yapmamıştım, bu ay takip yaptım henüz günüm gelmedi bakalım bekliyorum
Myyfamily kubuduru hiç yumurta takibi yapmadım şimdiye kadar sadece korunmayı bırakıp oluruna bıraktım