mavi123_ Kızlar sonucu böyle belirgin çıkıpda kanda çıkmama ihtimali varmı? Bazıları teste güven olmuyor artık diyorlarda o yüzden şüphelendim https://imageupload.app/i/09960a2aa0946f363960
minismom mavi123_ bu kadar net olupta kanda cıkmama ihtimali yoktur bende ikinci gebeligimde boyle koyu ogrendim kan ver netlestir
Nuriay mavi123_ hayır canım inşAllah yoktur öyle bi ihtimal barız belli ama için rahat etmiyosa bir tanede test yap kan ver
Nuriay mavi123_ hayır canım inşAllah yoktur öyle bi ihtimal barız belli ama için rahat etmiyosa bir tanede test yap kan ver
Zhdnl Maşallah çok net çıkmış baya yüksek betanız galiba adetiniz kaç gün gecikti siz yinede bi test daha yapın varsa testte sorun olma ihtimaline karşı
fattma_ocal Sizinki çok net çıkmış bence bu öyle yanılma olcak gibi durmuyor , diğer testlerde biri koyu diğeri silik çıktığı zaman kan verince negatif görenler var ama sizin bariz kop koyu iki çizgide 🥹
mavi123_ Zhdnl adetim aşırı düzensiz. Yine her zamanki gibi gecikmem olmuş diye yapmadım. Yine yapmicaktım da bir komşumun tavsiyesi üzerine yaptım😅